اصفهان خیابان نیکبخت روبروی دادگستری ساختمان ماکان 5 طبقه سوم واحد 37
تماس با ما 09332373448
ایمیل dadshid@gmail.com
ساعات کاری شنبه تا چهارشنبه۸الی ۱۵
blog3
دادخواست طلاق زوج(وکیل،مشاور،موسسه حقوقی)
دادخواست طلاق زوج(وکیل،مشاور،موسسه حقوقی)

دادخواست طلاق زوج(وکیل،مشاور،موسسه حقوقی)

دادخواست طلاق زوج(نمونه دادخواست،طلاق،طلاق از طرف مرد،زوج،مشاور حقوقی، وکیل، وکالت، موسسه حقوقی،درخواست وکیل)

 دادخواست طلاق زوج

وفق قانون مدنی ماده 1132 : مرد میتواند با رعایت شرایط مقرر در این قانون با مراجعه به دادگاه تقاضای طلاق همسرش را بنماید.( دادخواست طلاق زوج)
در قبل از سال 1372 هرگاه زوج مایل بود که همسرش را طلاق دهد به دفاتر ثبت طلاق مراجعه و و با حاضر کردن دو شهود مرد عادل و بالغ  و پرداخت کلیه حق وحقوق مالی زن و جاری شدن صیغه طلاق همسر خود را طلاق میداد . اما به علت اینکه بسیاری از این طلاق ها در شرایط احساس عصبانت مرد ایجاد می شد و پس از مدتی با پشیمانی، منجر به رجوع مرد به زن می شد، و متعاقب آن سبب تبعات بی نظمی و مزاحمت برای دفاتر می گشت، قانونگذار تصمیم گرفت که با مصوب این ماده در قانون مدنی، مرد را هم ملزم نماید که از طریق دادگاه اقدام به درخواست طلاق همسرش نماید زیرا با توجه در نوبت قرارگرفتن پرونده و تشریفات داوری و آوردن شهود و طی این مدت چنانچه مرد در شرایط احساسی تصمیم به طلاق گرفته در این مدت، بسیاری از مردان در نیمه راه اقدامات خود نسبت به طلاق همسرش، منصرف می شوند و پیش بینی قانوگذار، به تجربه عیناٌ واقع شده است ولی صورت دیگر این امر، در صورت مصمم بودن مرد به طلاق همسرش نیز عیان است که دراین صورت پس از صدور حکم طلاق هنگام اجرای صیغه طلاق مرد ملزم است که تمامی حق و حقوق زن را پرداخت نماید در غیر این صورت صیغه طلاق بدون رضایت همسرش یعنی بدون گذشت زن از کلیه امور مالیش، صیغه طلاق جاری نمی شود به عبارت بهتر در هنگام جاری شدن صیغه طلاق مرد حتما بایستی حقوق مالی زن را پرداخت نماید .(دادخواست طلاق زوج)

نمونه دادخواست طلاق از طرف زوج (1)

تعيين خواسته و بهاي آن : صدور گواهي عدم امکان سازش جهت اجراي صيغه طلاق

دلائل و منضمات دادخواست : فتوکپي مصدق سند نکاحيه

رياست محترم مجتمع قضايي/دادگستري ......

با سلام و دعاي خير– احتراماً به استحضار مي رساند ؛اينجانب به تاريخ ..... به موجب سند نکاحيه شماره..... دفتر ازدواج...... شماره..... با خوانده محترم..... ازدواج نمودم که ثمره اين ازدواج يک/ فرزند ..... مي باشد حاليه به لحاظ مشکلات موجود ادامه ي زندگي مشترک ميسر نبوده و تصميم به طلاق خوانده گرفته ام لذا با تقديم اين دادخواست مستنداً به ماده 1133 قانون مدني صدور گواهي عدم امکان سازش جهت اجراي صيغه طلاق مورد استدعاست.( دادخواست طلاق زوج)

محل امضاء مهر

                                                                                               اثر انگشت

نمونه دادخواست طلاق از طرف زوج (2)

ریاست محترم دادگاه عمومی .........................

احتراما به استحضار می رساند با توجه به عقدنامه پیوستی اینجانب و زوجه خانم ........... فرزند ........... به تاریخ ........... به عقد دایم ازدواج نموده و .......... ماه/سال از زندگی مشترک می گذرد و حاصل زندگی ...... فرزند ..... ساله می باشد/هیچ فرزندی نداریم. حال با توجه به اختلاف و ناراحتی پیش آمده و عدم امکان ادامه زندگی مشترک و سوءرفتار نامبرده به استناد ماده 1133 (مرد می تواند هروقت که بخواهد زن خود را طلاق بدهد). قانون مدنی تقاضای رسیدگی و صدور گواهی عدم امکان سازش را به لحاظ اینکه با یکدیگر توافق نداریم و مرتبا در حال ناسازگاری می باشد و مهریه را یکجا/بصورت اقساط پرداخت می کنم.اجرت المثل  همسرم را تا روز طلاق با تعیین مبلغ از طرف دادگاه به صورت یکجا/بصورت اقساط می پردازم.(دادخواست طلاق زوج)

                

محل امضاء مهر

                                                                                               اثر انگشت

  • در صورتيکه خواهان تمايل داشته باشد اوراق قضائي بصورت حضوري(در دفتر دادگاه) يا از طريق تلفن يا نمابر يا پست الکترونيکي به وي ابلاغ شود.در پايان شرح(دادخواست طلاق زوج)

دادخواست ، با ذکر دقيق شماره هاي مربوطه اعلام نمايد.تا امر ابلاغ سريع تر صورت گيرد.( دادخواست طلاق زوج)

  •  چناچه شرح دادخواست بيش از صفحه حاضر باشد از صفحات مخصوص ادامه دادخواست استفاده شود.( دادخواست طلاق زوج)

...


طلاق مرد،درخواست وکیل،موسسه حقوقی،درخواست وکیل،وکیل،وکالت،قانون،حقوق،عکس،عکس نوشته،مشاوره حقوقی،رایگاندادخواست طلاق زوجگروه وکلای دادشید

موسسه حقوقی ندای عدالت ساعی (گروه وکلای دادشید) با بهره گیری از وکلای پایه یک دادگستری آماده ارائه انواع خدمات حقوقی و در مراجع حقوقی کیفری دیوان عدالت و  سایر مراجع حقوقی و اداری توسط  و مشاوره حقوقی در سرتاسر کشور می باشد جهت ارتباط با این مجموعه اینجا را کلیک کنید.

همیشه بخاطر داشته باشید؛ مسائل مشابه حقوقی الزاماََ راه حل مشابهی ندارند بدون مشورت با یا مشاور حقوقی هیچ گونه اقدامی انجام ندهید.


دسته بندی
دسته بندی مقالات 68
مقالات ما
۱۵ آذر

اجازه مالک

  اجازه مالک اجازه مالک یا اجازه در عقد فضولی به موافقت مالک یا ولی مالک در مورد تصرف فضولی یا معاملات فضولی توسط دیگران اشاره دارد. این مفهوم در...

بدون دیدگاه
ادامه مطلب
۱۳ آذر

ارزیابی حقوقی مالک

ارزیابی حقوقی مالک ارزیابی حقوقی مالک به معنای بررسی وضعیت حقوقی مالکیت یک ملک است. این ارزیابی شامل بررسی مستندات حقوقی مربوط به ملک، اطمینان از اینک...

بدون دیدگاه
ادامه مطلب
۱۰ آذر

املاک مجهول المالک کدامند ؟

  املاک مجهول المالک کدامند ؟ املاک مجهول المالک کدامند ؟ املاکی هستند که مالک آن‌ها مشخص نیست. این املاک ممکن است به دلیل عدم ثبت یا عدم تقاضای ...

بدون دیدگاه
ادامه مطلب