اصفهان خیابان نیکبخت روبروی دادگستری ساختمان ماکان 5 طبقه سوم واحد 37
تماس با ما 09332373448
ایمیل dadshid@gmail.com
ساعات کاری شنبه تا چهارشنبه۸الی ۱۵
blog3
نمونه رای تقسیم ترکه
نمونه رای تقسیم ترکه

نمونه رای تقسیم ترکه

نمونه رای تقسیم ترکه

(نمونه رای،اطلاعات دادرسی،ترکه،تقسیم ارث،انحصار وراثت،میراث متوفی،تقسیم حصه،تقسیم ماترک،وکیل،وکالت،موسسه حقوقی،مشاور حقوقی،درخواست وکیل)

نمونه رای تقسیم ترکه

 تعریف :
ترکه در لغت به معنی میراث و مالی که از شخص متوفی بر جای می ماند می باشد و در اصطلاح حقوقی عبارت است از کلیه اموال و تعهدات (دارایی) متوفی که به مناسبت فوت او منتقل به اقارب می شود.(نمونه رای تقسیم ترکه)
تقسیم ترکه یعنی تقسیم و تفکیک حصه هر یک از شرکاء مال مشاع معین، که از طریق تراضی آنها یا با حکم دادگاه صورت می پذیرد.(نمونه رای تقسیم ترکه)
 
لزوم اخذ گواهی انحصار وراثت :
گواهی انحصار وراثت یا تصدیق انحصار وراثت، سندی است رسمی که به موجب آن تاریخ دقیق مرگ متوفی و همچنین اشخاصی که ورثه وی شناخته می شوند، در آن قید می گردد و تمام ارکان حکومت به وسیله سند مزبور، وراث انحصاری شخص متوفی را به رسمیت می شناسند و وراث با داشتن این سند می توانند از حقوقی که از طرف متوفی به به آنها ارث رسیده است، برخوردار شوند. تصدیق انحصار وراثت (گواهی حصر وراثت) معرف تعداد ورثه متوفی و میزان سهم الارث هریک از ورثه می باشد. جهت کسب اطلاعت بیشتر در این خصوص به گواهی انحصار وراثت مراجعه نمائید.(نمونه رای تقسیم ترکه)
لازمه درخواست و رسیدگی به تقسیم ترکه و اموال بین ورثه آن است که انحصار وراثت در اشخاص معین ثابت باشد.(نمونه رای تقسیم ترکه)
 
نحوه تقسیم ماترک :
اگر شرکاء مال مشاعی در مورد تقسیم تراضی کنند به شرط اینکه بین آنها محجور و غایب نباشد، به هر شکل که تراضی کنند عمل می شود ولی در غیر این صورت عملیات تقسیم با نظارت دادگاه به عمل می آید و در صورت تعدد ورثه، هريک از آن ها مي‌تواند تقسيم سهم خود را از سهم سايرین از دادگاه بخواهد. همچنین ولي، وصي و قيم هر وارثي که محجور باشد و امين غايب و جنين کسي که سهم‌الارث بعضي از ورثه به او منتقل شده و همچنين موصي‌له و وصي راجع به موصي به، در صورتي که وصيت به جز مشاع از ترکه شده است، حق درخواست تقسيم را دارند.( ماده 301 قانون امور حسبی )(نمونه رای تقسیم ترکه)

نکته : هر‌گاه یکی از ورثه متوفی غایب مفقود‌الاثری باشد که وکیل نداشته و درخواست تقسیم اموال متوفی بشود بدواً برای غائب امین معین می‌شود و بعد تقسیم به عمل می‌آید. ( ماده 303 قانون امور حسبی )(نمونه رای تقسیم ترکه)

 

نمونه حكم دائر بر تحرير و تقسيم تركه متوفي 

راي دادگاه

در خصوص دعوي خواهان ها به طرفيت خوانده دائر بر تحرير و تقسيم تركه مرحوم حيدر كه عبارت است از شش دانگ يك دستگاه اتومبيل بنز مدل 80 داراي شماره ......... و تعدادي اثاث البيت به شرح صورت جلسه پيوست پرونده نظر به اينكه فوت مورث خواهان ها و وراث آنها نسبت به مرحوم ياد شده به دلالت اوراق پرونده محرز و مسلم است و جهت ارزيابي اموال و تعيين سهم الارث هر يك از ورثه قرار ارجاع امر به كارشناسي صادر و كارشناسان منتخب فوق صورت جلسه اجراي قرار تحرير تركه مورخه ........و نظريه شماره ...... مورخ .... ارزش واقعي اموال را مشخص و به طرفين ابلاغ كه مصون از ايراد و اعتراض موجه و مدلل باقيمانده است . فلذا، دعوي خواهان ها ثابت تشخيص مستنداً به ماده 317 قانون امور حسبي حكم به تفسير و فروش اموال موصوف در فوق و تقسيم وجوهات بين ورثه صادر و اعلام مي گردد .(نمونه رای تقسیم ترکه)

 

 

رئيس / دادرس شعبه ........... دادگاه عمومي  ..........

 

...


گروه وکلای دادشید

موسسه حقوقی ندای عدالت ساعی (گروه وکلای دادشید) با بهره گیری از وکلای پایه یک دادگستری آماده ارائه انواع خدمات حقوقی و در مراجع حقوقی کیفری دیوان عدالت و  سایر مراجع حقوقی و اداری توسط  و مشاوره حقوقی در سرتاسر کشور می باشد جهت ارتباط با این مجموعه اینجا را کلیک کنید.

همیشه بخاطر داشته باشید؛ مسائل مشابه حقوقی الزاماََ راه حل مشابهی ندارند بدون مشورت با یا مشاور حقوقی هیچ گونه اقدامی انجام ندهید.


دسته بندی
دسته بندی مقالات 68
مقالات ما
۱۵ آذر

اجازه مالک

  اجازه مالک اجازه مالک یا اجازه در عقد فضولی به موافقت مالک یا ولی مالک در مورد تصرف فضولی یا معاملات فضولی توسط دیگران اشاره دارد. این مفهوم در...

بدون دیدگاه
ادامه مطلب
۱۳ آذر

ارزیابی حقوقی مالک

ارزیابی حقوقی مالک ارزیابی حقوقی مالک به معنای بررسی وضعیت حقوقی مالکیت یک ملک است. این ارزیابی شامل بررسی مستندات حقوقی مربوط به ملک، اطمینان از اینک...

بدون دیدگاه
ادامه مطلب
۱۰ آذر

املاک مجهول المالک کدامند ؟

  املاک مجهول المالک کدامند ؟ املاک مجهول المالک کدامند ؟ املاکی هستند که مالک آن‌ها مشخص نیست. این املاک ممکن است به دلیل عدم ثبت یا عدم تقاضای ...

بدون دیدگاه
ادامه مطلب