دادخواست تامین مهریه
این دادخواست مبتنی برتقاضای صدورقرارتامین خواسته و توقیف اموال زوج به میزان تمام یا بخشی از مهریه میباشد. تامین خواسته یا توقیف اموال مرد،به منظور حفظ مال و جلوگیری از نقل و انتقالات بعدی و نیز ایجاد امکان اجرای حکم آتی الصدور مهریه به نفع زوجه میباشد و طبق ماده ۱۰۸ قانون آئین دادرسی مدنی،خواهان میتواند قبل از تقدیم دادخواست اصلی ویا ضمن دادخواست راجع به اصل دعوا یا درجریان دادرسی،تا وقتی که حکم قطعی صادرنشده است،به علت آنکه دعوی مهریه مستند به سند رسمی (سندنکاحیه) است،ازدادگاه درخواست تامین خواسته از اموال همسر خود را اعم ازاموال منقول وغیرمنقول نماید و دادگاه نیز مکلف به پذیرش آن است. درچنین موردی ، متعاقب ثبت و ارجاع دادخواست به شعبه مربوط و بررسی تکمیل بودن دادخواست به لحاظ شکلی توسط مدیر دفتر دادگاه،مراتب فورا به نظر ریاست دادگاه رسیده و ریاست دادگاه نیزمستندا به بند الف ماده فوق وسندنکاحیه، قرارتامین خواسته ازاموال زوج را به میزان مورد درخواست زوجه صادر مینماید.(دادخواست تامین مهریه)
تعیین خواسته و بهای آن : صدور قرار تأمین خواسته عادی مهریه
دلائل و منضمات دادخواست : کپی مصدق عقد نامه
ریاست محترم مجتمع قضایی ” نام شهرستان محل اقامت خوانده”
باسلام احتراماً به استحضارمی رساند:
اینجانبه با خوانده به موجب عقدنامه شماره مورخ / / ثبت شده در دفترخانه شماره “شماره ونام شهرستان” عقد ازدواج دائم منعقد کرده ایم. نظر به اینکه مهریه مقرر در عقدنامه مذکور به میزان ریال کلاً برذمه زوج و عندالمطالبه می باشد فلذا با تقدیم این دادخواست به استناد ماده ۱۰۸ قانون آیین دادرسی دادگاههای عمومی و انقلاب در امور مدنی صدور قرار تأمین مهریه مورد استدعاست. نظر به در معرض تضییع بودن مهریه اجرای قرار قبل از ابلاغ به تجویز ماده ۱۱۷ قانون مذکور مورد تقاضاست. دادخواست ماهیتی متعاقباً در مهلت ده روز تقدیم خواهد گردید.(دادخواست تامین مهریه)
محل امضاء مهر
اثر انگشت
دادخواست ، با ذکر دقیق شماره های مربوطه اعلام نماید.تا امر ابلاغ سریع تر صورت گیرد.(دادخواست تامین مهریه)
(دادخواست تامین مهریه)
…
موسسه حقوقی ندای عدالت ساعی (گروه وکلای دادشید) با بهره گیری از وکلای پایه یک دادگستری آماده ارائه انواع خدمات حقوقی و وکالت در مراجع حقوقی کیفری دیوان عدالت و سایر مراجع حقوقی و اداری توسط وکیل و مشاوره حقوقی در سرتاسر کشور می باشد جهت ارتباط با این مجموعه اینجا را کلیک کنید.
همیشه بخاطر داشته باشید؛ مسائل مشابه حقوقی الزاماََ راه حل مشابهی ندارند بدون مشورت با وکیل یا مشاور حقوقی هیچ گونه اقدامی انجام ندهید.