دادخواست ورشکستگی
ورشکستپی یا توقّف حالت یک تاجر یا شرکتی تجاری است که از پرداخت بدهیهای خود ناتوان شده و نمیتواند تعهدات خودرا عملی کند. در اصطلاح به این چنین افراد ورشکسته، معسر و یا مفلس میگویند.(دادخواست ورشکستگی)
ورشکستگی و مقررات آن تنها دربرگیرندهٔ بازرگانان میشود و چنانچه اشخاص عادی قادر به پرداخت بدهی خود نباشند اصطلاحاً به آنان «معسر» گفته میشود.
شرکتهای تجارتی چون بازرگان شناخته میشوند، مشمول مقررات ورشکستگی میشوند ولی شریکان و مدیران آنها چون تاجر نیستند مشمول این مقررات نخواهند شد. برای تقسیم داراییهای ورشکسته، بستانکاران نسبت به هم حق تقدمی ندارد ولی در حالت معسر، هر بستانکاری که زودتر اقدام نماید به نتیجه خواهد رسید.(دادخواست ورشکستگی)
ورشکستگی باید به موجب حکم دادگاه اعلام شود و تا زمانی که دادگاه حکم ورشکستگی را صادر نکرده، ورشکستگی تاجر ثابت نمیشود. دادگاه عمومی محل اقامت تاجر صلاحیت رسیدگی به این موضوع را دارد. اعلام ورشکستگی بر حسب تقاضای یک یا چند نفر از طلبکاران یا به تقاضای دادستان و یا حتی اظهار خود تاجر صورت میگیرد.(دادخواست ورشکستگی)
تعیین خواسته و بهای آن : تقاضای صدور حکم ورشکستگی
دلائل و منضمات دادخواست :کپی مصدق: ۱ – دفاتر تجاری پلمپ شده تاجر، ۲ – لیست دارائی و قرضها و مطالبات خود،۳ – صورت نفع و ضرر و مخارج شخصی ، “۳- مدرک مورد نیاز دیگر”
ریاست محترم مجتمع قضائی”محل اقامت تاجر”
با سلام احترامآً به استحضار میرساند:
به جهت مشکلات بوجود آمده از “ذکر مسائل و مشکلات مستحدثه از نوسانات قیمتها و …” در خلال مدت سه روز گذشته اینجانب متوجه بروز وقفه در تأدیه قروض/ و انجام تعهدات نقدی خود گردیدهام فلذا با تقدیم دفاتر تجاری و لیست دارائی و قرضها و مطالبات و همچنین مخارج شخصی خود صدور حکم توقف مورد استدعاست.(دادخواست ورشکستگی)
محل امضاء مهر
اثر انگشت
…
موسسه حقوقی ندای عدالت ساعی (گروه وکلای دادشید) با بهره گیری از وکلای پایه یک دادگستری آماده ارائه انواع خدمات حقوقی و وکالت در مراجع حقوقی کیفری دیوان عدالت و سایر مراجع حقوقی و اداری توسط وکیل و مشاوره حقوقی در سرتاسر کشور می باشد جهت ارتباط با این مجموعه اینجا را کلیک کنید.
همیشه بخاطر داشته باشید؛ مسائل مشابه حقوقی الزاماََ راه حل مشابهی ندارند بدون مشورت با وکیل یا مشاور حقوقی هیچ گونه اقدامی انجام ندهید.