
دادخواست طلاق توافقی(وکیل،مشاور،مشاور حقوقی)
دادخواست طلاق توافقی(نمونه دادخواست،طلاق،طلاق توافقی، توافق طلاق ، سند نکاحيه،مشاور حقوقی، وکیل، وکالت، موسسه حقوقی،درخواست وکیل)
دادخواست طلاق توافقی
طلاق توافقی بدین شکل است که زوج و زوجه پس از ینکه ادامه زندگی مشترک را به صلاح تشخیص ندادند با تنظیم دادخواستی مشترک، ممضی به امضاء هر دونفر ،با قید کلمه «طلاق توافی » در ستون تعیین خواسته از دادگاه محترم تقاضای صدور گواهی عدم امکان سازش به صورت توافقی می نمایند .معمولا قاعده بر این است که نام زوج و زوجه با هم در ستون خواهان نوشته می شود همچنین روال بر این است که توافقات به عمل آمده از حیث مهریه و نفقه و در صورت داشتن بچه،حضانت وی و نیز حق و حقوقات زوجه و غیره نیز در متن دادخواست نوشته خواهد شد.(دادخواست طلاق توافقی)
نمونه داد خواست طلاق توافقی
تعيين خواسته و بهاي آن : صدور حکم بر طلاق توافقي
دلائل و منضمات دادخواست : 1- فتوکپي مصدق سند نکاحيه 2- فتوکپي مصدق توافقنامه مورخ
رياست محترم مجتمع قضايي/دادگستري ......
با سلام و دعاي خير– احتراماً به استحضار مي رساند؛ اينجانبان به تاريخ ..... به موجب سند نکاحيه شماره...... دفتر ازدواج شماره...... شهرستان...... با تعيين مهريه..... ريال با يکديگر ازدواج نموديم که ثمره اين ازدواج يک فرزند پسر 5ساله مي باشد حاليه به لحاظ اختلافات موجود ادامه ي زندگي مشترک ميسر نبوده و تصميم به جدايي گرفته ايم.(دادخواست طلاق توافقی)
لذا با تقديم اين دادخواست مستنداً به ماده واحده اصلاح قوانين و مقررات طلاق مصوب مجمع تشخيص مصلحت نظام و بند 1 ماده 8 قانون حمايت خانواده و با لحاظ توافقنامه پيوست صدور گواه عدم امکان سازش جهت اجراي صيغه ي طلاق مورد استدعاست.
محل امضاء مهر
اثر انگشت
- در صورتيکه خواهان تمايل داشته باشد اوراق قضائي بصورت حضوري(در دفتر دادگاه) يا از طريق تلفن يا نمابر يا پست الکترونيکي به وي ابلاغ شود.در پايان شرح دادخواست ، با ذکر دقيق شماره هاي مربوطه اعلام نمايد.تا امر ابلاغ سريع تر صورت گيرد.(دادخواست طلاق توافقی)
- چناچه شرح دادخواست بيش از صفحه حاضر باشد از صفحات مخصوص ادامه دادخواست استفاده شود.(دادخواست طلاق توافقی)
...
گروه وکلای دادشید
موسسه حقوقی ندای عدالت ساعی (گروه وکلای دادشید) با بهره گیری از وکلای پایه یک دادگستری آماده ارائه انواع خدمات حقوقی و وکالت در مراجع حقوقی کیفری دیوان عدالت و سایر مراجع حقوقی و اداری توسط وکیل و مشاوره حقوقی در سرتاسر کشور می باشد جهت ارتباط با این مجموعه اینجا را کلیک کنید.
همیشه بخاطر داشته باشید؛ مسائل مشابه حقوقی الزاماََ راه حل مشابهی ندارند بدون مشورت با وکیل یا مشاور حقوقی هیچ گونه اقدامی انجام ندهید.