آدم ربایی
آدم ربایی
(وکیل - وکالت - جرم - جرم آدم ربایی - ربودن شخص - موسسه حقوقی - مشاوره حقوقی - مشاوره تلفنی - مشاوره آنلاین - وکیل در اصفهان - گروه وکلا - وکیل پایه یک دادگستری - وکیل خانواده - مشاوره)
جرم آدم ربایی
آدم ربایی در حقوق مجازات اسلامی؛ به معنای جابه جایی غیر قانونی و بازداشت کردن یک فرد از افراد جامعه بر خلاف موازین شرعی و قانونی آمده است.
به لحاظ حفظ منافع زندگی اجتماعی؛ مقنن برای این بزه مجازات شدیدی مقرر داشته است و در ماده 621 به بعد از قانون مجازات اسلامی حبسی از 5 تا 15 سال را برای این هنجار شکنی در نظر گرفته است .(آدم ربایی)(آدم ربایی)(آدم ربایی)(آدم ربایی)(آدم ربایی)(آدم ربایی)(آدم ربایی)(آدم ربایی)(آدم ربایی)
در تعیین این مجازات عواملی چون سن مجنی علیه و همچنین نحوه ارتکاب و همراه داشتن وسیله نقلیه در تحقق جرم و عدم آن و همچنین آزار و اذیت مجنی علیه اعم از جنسی وغیره ملاک تعیین کیفر مرتکب می باشد.
انگیزه و داعی ارتکاب این جرم ممکن است مطالبه وجه و یا انتقام و یا هر منظور دیگری باشد که در نهایت باید گفت انگیزه مرتکب تفاوتی در میزان مجازات مقرر قانونی ندارد.
باید گفت رضایت نداشتن شخص ربودهشده یکی از اصلی ترین شرایط تحقق آدمربایی است. چراکه عمل ربایش باید بدون رضایت شخص ربودهشده صورت گیرد و بر فرض رضایت شخص ربوده شده، تحقق این جرم منتفی است. به عنوان مثال شخصی با رضایت خود سوار اتومبیلی میشود که به مقصد خارج شهر در حرکت است و راننده در میانه راه و در بیرون از شهر، عمدا از مسیر خارج میشود و مسافر را به نقطهای دور افتاده منتقل و او را محبوس میکند. در این حالت از لحظه انحراف راننده از مسیر و انتقال شخص به مکانی دیگر جرم آدمربایی محقق می شود.
آدمربایی جرمی عمدی است؛ بنابراین مرتکب باید قصد ربودن شخصی را برخلاف میل وی داشته باشد و با فقدان این شرط جرم آدمربایی قابل تحقق نخواهد بود. مانند اینکه شخصی بدون اطلاع از اینکه شخصی در صندوق عقب اتومبیل وی محبوس است، او را به محل دیگری منتقل کند.
در نهایت باید گفت با لحاظ مراتب فوق و در صورت اثبات این امر؛ قاضی دادگاه صالح مرتکب را به کیفر مقرر و مندرج در قانون می رساند.
(آدم ربایی)(آدم ربایی)(آدم ربایی)(آدم ربایی)(آدم ربایی)(آدم ربایی)(آدم ربایی)(آدم ربایی)
...
گروه وکلای دادشید
موسسه حقوقی ندای عدالت ساعی (گروه وکلای دادشید) با بهره گیری از وکلای پایه یک دادگستری آماده ارائه انواع خدمات حقوقی و وکالت در مراجع حقوقی کیفری دیوان عدالت و سایر مراجع حقوقی و اداری توسط وکیل و مشاوره حقوقی در سرتاسر کشور می باشد جهت ارتباط با این مجموعه اینجا را کلیک کنید.
همیشه بخاطر داشته باشید؛ مسائل مشابه حقوقی الزاماََ راه حل مشابهی ندارند بدون مشورت با وکیل یا مشاور حقوقی هیچ گونه اقدامی انجام ندهید.
در حال حاضر هیچ نظری داده نشده است