
نکاتی در خصوص صدور چک
نکاتی در خصوص صدور چک
چک - صدور چک - مسائل مربوط به چک - دعاوی تجاری - امور قراردادها - دسته چک - وکیل - وکالت - وکیل خانواده - مشاور - مشاوره حقوقی - مشاوره خانواده - وکیل پایه یک دادگستری
نکته های صدور چک
نکات در مورد صدور چک در حال حاضر بسیاری از قراردادها به صورت نقدی نبوده و عمدتا به صورت اعتباری و از طریق صدور و دریافت چک منعقد می گردند. و بدیهی است که عدم آگاهی نسبت به مسائل و قواعد مربوط به چک، بسیار خطرناک بوده و می تواند عواقب بسیار نامطلوبی را به دنبال داشته باشد. و از آنجایی که تعداد بسیار زیادی از شهروندان، از خدمات بانکی علی الخصوص دریافت دسته چک استفاده می نمایند، لذا لازم است که نکات و شرایط مربوطه، که به زبانی ساده و قابل فهم در فصل ششم کتاب « چگونه قراردادم را بنویسم» توضیح داده شده مورد مطالعه قرار گیرد. شما میتوانید نسخه اصلی این کتاب را از قسمت فروشگاه سایت دادشید تهیه نمائید.
جهت آشنایی بیشتر شما عزیزان، به قسمتهایی از مطالب فصل ششم این کتاب اشاره می شود:
نکته: نکات صدور چک ، در صورتی که مدیران شرکت اقدام به صدور چک از حسابهای شرکت مینمایند، شخص مدیران از ناحیه اموال شخصی خود نیز ضامن پاس شدن چک میباشند.(نکاتی در خصوص صدور چک)(نکاتی در خصوص صدور چک)(نکاتی در خصوص صدور چک)
نکته: حتماً در متن قرارداد اشاره شود که این چکها بابت همین قرارداد صادر میشود. در چنین صورتی اثبات منشأ صدور آن به راحتی قابلاثبات خواهد بود؛ و از بروز هرگونه سوءاستفاده و ادعاهای کذب جلوگیری شود.
نکته: در مواردی که بین شما و طرف قراردادی، حسابها و دیون متعدد وجود دارد؛ حتما در متن قرارداد به مشخصات چک اشاره کنید.
نکته: اکیداً توصیه میشود که طرف مقابل متن چک را با دست خط خودش نوشته و تکمیل نماید؛ و در صورتی که طرف مقابل از شما درخواست مینماید که مفاد چک او را تکمیل نمایید، اکیداً از این کار خودداری نمایید.(نکاتی در خصوص صدور چک)
نکته: دیگر آنکه حتماً شخص صادرکننده، چک را در حضور شما تکمیل و امضا نماید و ترجیحاً از قبول چکهایی که قبلاً تکمیلشده خودداری نمایید. چرا که احتمال بروز سوءاستفادهای که در بند فوق توضیح داده شد وجود خواهد داشت.(نکاتی در خصوص صدور چک)
...
گروه وکلای دادشید
موسسه حقوقی ندای عدالت ساعی (گروه وکلای دادشید) با بهره گیری از وکلای پایه یک دادگستری آماده ارائه انواع خدمات حقوقی و وکالت در مراجع حقوقی کیفری دیوان عدالت و سایر مراجع حقوقی و اداری توسط وکیل و مشاوره حقوقی در سرتاسر کشور می باشد جهت ارتباط با این مجموعه اینجا را کلیک کنید.
همیشه بخاطر داشته باشید؛ مسائل مشابه حقوقی الزاماََ راه حل مشابهی ندارند بدون مشورت با وکیل یا مشاور حقوقی هیچ گونه اقدامی انجام ندهید.
در حال حاضر هیچ نظری داده نشده است