
تعیین خسارت در قراردادها
تعیین خسارت در قراردادها
خسارت - تعیین خسارت - قرارداد - جریمه - امور قراردادها - خدمات وکالتی - دعاوی تجاری - مشاور - مشاوره حقوقی - مشاوره خانواده - وکیل - وکالت - وکیل پایه یک دادگستری - وکیل در اصفهان
با عنایت به اینکه همیشه این احتمال وجود دارد که طرف مقابل از انجام به موقع تعهدات خود سر باز زند و با این کار به شما خسارتهای زیادی وارد آورد، لذا لازم است که در خصوص تخلفات احتمالی هر یک از طرفین، در قرارداد ، پیش بینی های لازم صورت گیرد. بنابراین یک قرارداد خوب، قراردادی خواهد بود که حقوق هر یک از طرفین را تحت هر شرایطی محفوظ دارد و برای موارد تخلف ، چاره اندیشی نماید.ب
در کتاب « چگونه قرارداد خود را بنویسم» راهکارهای عملی بسیار خوبی به شما عزیزان توصیه شده که با بکارگیری هریک از این راهکارها، قادر خواهید بود از ورود خسارتهای بسیار زیادی به خود جلوگیری نموده و با آسودگی خاطرقراردادها را امضا نمائید. ذیلا قسمتی از مندرجات این کتاب مورد اشاره قرار گیرد. شما میتوانید نسخه کامل این کتاب را از قسمت فروشگاه سایت دادشید خریداری نمائید.
نکته1 - پارهای اوقات میتوان میزان خسارت و جریمه را به صورت درصدی از مبلغ کل قرارداد در نظر گرفت. به عنوان مثال در قرارداد پیمانکاری جهت ساخت یک منزل، میتوان شرط کرد که چنانچه پیمانکار تا قبل از اتمام مدت قرارداد، از انجام و تکمیل تعهدات خود امتناع نماید، 10 درصد از مطالبات وی به ایشان پرداخت نخواهد شد و یا چنانچه قبلاً به وی پرداخت شده باشد، درصد موصوف از وی مسترد خواهد شد.(تعیین خسارت در قراردادها)(تعیین خسارت در قراردادها)(تعیین خسارت در قراردادها)(تعیین خسارت در قراردادها)
نکته2- پارهای اوقات میتوان میزان خسارت و جریمه را به صورت جریمه روزانه در نظر گرفت. با این توضیح که طرفین توافق مینمایند که چنانچه احدی از طرفین، تعهدات خود را تا تاریخ مشخصی، انجام ندهد، به ازای هر روز تأخیر مکلف به پرداخت مبلغ ... ریال خواهد بود. این نوع از جریمه عمدتاً در قراردادهایی که در طول زمان انجام و اجرا میشود کاربرد دارد. همانند قراردادهای پیمانکاری یا ساخت دستگاهها و تجهیزات یا تحویل مال مشخص در زمان مشخص.
نکته3- پارهای اوقات میتوان میزان خسارت و جریمه را به صورت رقم و عدد مشخصی در قرارداد ذکر نمود؛ مثلاً میتوان گفت که در صورت تخلف، مکلف به پرداخت مبلغ ... ریال خواهد بود.(تعیین خسارت در قراردادها)(تعیین خسارت در قراردادها)(تعیین خسارت در قراردادها)
نکته4- در پارهای از اوقات نه تنها میتوان هر یک از جریمههای فوق را در نظر گرفت بلکه میتوان فسخ قرارداد را نیز به جریمههای شخص متخلف اضافه نمود.
نکته5: با عنایت به اینکه پیشبینی هر یک از این خسارات دارای شرایط و ضوابط خاصی است و ممکن است همه انواع آن، در هر شرایطی مطلوب و مناسب نباشد، لذا باید به صورت موردی و دقیق و با کمک گرفتن از مشاورین حقوقی نسبت به تعیین هر یک از آنها اقدام نمود.
...
گروه وکلای دادشید
موسسه حقوقی ندای عدالت ساعی (گروه وکلای دادشید) با بهره گیری از وکلای پایه یک دادگستری آماده ارائه انواع خدمات حقوقی و وکالت در مراجع حقوقی کیفری دیوان عدالت و سایر مراجع حقوقی و اداری توسط وکیل و مشاوره حقوقی در سرتاسر کشور می باشد جهت ارتباط با این مجموعه اینجا را کلیک کنید.
همیشه بخاطر داشته باشید؛ مسائل مشابه حقوقی الزاماََ راه حل مشابهی ندارند بدون مشورت با وکیل یا مشاور حقوقی هیچ گونه اقدامی انجام ندهید.
در حال حاضر هیچ نظری داده نشده است