اصفهان خیابان نیکبخت روبروی دادگستری ساختمان ماکان 5 طبقه سوم واحد 37
تماس با ما 09332373448
ایمیل dadshid@gmail.com
ساعات کاری شنبه تا چهارشنبه۸الی ۱۵
blog3
قرارداد اجاره آپارتمان تجاری(نمونه قرارداد اجاره آپارتمان تجاری)
قرارداد اجاره آپارتمان تجاری(نمونه قرارداد اجاره آپارتمان تجاری)

قرارداد اجاره آپارتمان تجاری(نمونه قرارداد اجاره آپارتمان تجاری)

 قرارداد اجاره آپارتمان تجاري(نمونه قرارداد،موجر،مستاجر،وکالت،وکیل،مشاوره حقوقی)

 قرارداد اجاره آپارتمان تجاري

اجاره قراردادی است كه بر طبق آن یك نفر (موجر)خانه یا آپارتمان یا مغازه خود را به فرد دیگری(مستاجر)برای مدت معین و در ازای اجاره بها (كرایه)به اجاره واگذار می كند

نمونه قرارداد اجاره يك دستگاه آپارتمان تجاري

طرف اول قرارداد(موجر): خانم/آقاي  .................... فرزند آقاي  .................... داراي شناسنامه شماره  .................... صادره از  .................... متولد .................... ساكن : ..................................................................

طرف دوم قرارداد(مستاجر): شركت  ....................(سهامي خاص) مقيم تهران به نشاني  ................................. و به اعتبار امضاي خانم/آقاي  ....................(رئيس هيات مديره) فرزند آقاي  .................... داراي شماره شناسنامه .................... صادره از  .................... متولد .................... و خانم/آقاي .................... (مدير عامل) فرزند آقاي .................... داري شناسنامه شماره .................... صادره از .................... متولد  .................... و همراه با مهر شركت: ................................(قرارداد اجاره آپارتمان تجاري)

موضوع قرارداد

تمامت شش دانگ يك دستگاه آپارتمان تجاري در طبقه  .................... به مساحت .................... متر مربع داراي پلاك .................... فرعي از .................... اصلي مفروز و انتزاعي از پلاك .................... فرعي از اصلي مرقوم واقعي در اراضي .................... بخش  .................... ثبتي تهران محدوده و از مورد ثبت سند مالكيت شماره .................... مورخ .................... صفحه .................... جلد .................... به شماره چاپي  .................... صادره به نام موجر با قدرالسهم از عرصه و ساير قسمتهاي مشاعي طبق قانون تملك آپارتمانها و آيين نامه اجرايي آن با برق اختصاصي به شماره پرونده .................... و به قدر السهم از آب و گاز مشتر ك و بدون تلفن با جميع توابع و لواحق شرعيه و عرفيه آن بدون استثنا كه مستاجر با رويت عين مستاجره، وقوف كامل از محل وقوع و حدود و مشخصات، قبول و اقرار به تصرف و قبض مورد اجاره كرده است و مورد اجاره صرفا جهت دفتر شركت مستاجر به مستاجر اجاره داده شده است و مستاجر به هيچ عنواني حق تغيير نوع استفاه مزبور را از مورد اجاره ندارد.(قرارداد اجاره آپارتمان تجاري)

مدت قرارداد:

.................... سال كامل شمسي معادل  .................... تمام خورشيدي از تاريخ زير .....................(قرارداد اجاره آپارتمان تجاري)

مبلغ قرارداد

مبلغ .................... ريال رايج براي تمام مدت بالا(به قرار ماهي مبلغ ........................ ريال) كه مستاجر متعهد گرديده مال الاجاره ماهانه مزبور را در اول هر ماه نقدا در قبال دريافت رسيد به موجر تاديه نمايد و عدم پرداخت هر قسط از مال الاجاره بعضا يا تماما ظرف ........................ روز از تاريخ سررسيد موجب خيار فسخ از طرف موجر خواهد بود.

شروط

  • ماليات مستغلاتي و تعميرات كلي به عهده موجر و تعميرات جزيي و رنگ آميزي و نقاشي مورد اجاره جهت استفاده بهتر به عهده مستاجر است.(قرارداد اجاره آپارتمان تجاري)
  • مستاجر حق انتقال مورد اجاره را مشاعا يا مفروزا، جزئا و يا كلا بهيچ صورت حتي بصور: مشاركت، نمايندگي، صلح حقوق و وكالت و غيره ندارد.(قرارداد اجاره آپارتمان تجاري)
  • مستاجر مكلف به رعايت موازين اسلامي در مورد اجاره مي باشد.
  • طرفين عموما و هر يك از موجر و مستاجر خصوصا اقرار و اظهار داشته و مي دارند كه هيچگونه وجه يا مالي به عنوان سرقفلي، حق كسب و پيش يا تجارت و نظاير آن يا تحت عناوين پيش بيني نشده ديگر از سوي مستاجر به موجر تسليم و پرداخت نگرديده است بنابراين مستاجر متعهد به تخليه مورد اجاره بعد از انقضاي مدت اجاره به موجر با اخذ رسيد كتبي مي باشد و هر گونه ادعايي در خصوص سرقفلي و نظاير آن را ضمن العقد لازم حاضر و ضمن العقد خارج لازم(كه عقد خارج لازم شفاها با قرار بين آنان منعقد شده) مستاجر از خود اسقاط نموده و مي نمايد.(قرارداد اجاره آپارتمان تجاري)
  • مستاجر در صورتي كه بخواهد مي تواند جهت استفاده در مورد اجاره هر چند شماره تلفن خريداري و نصب نموده يا از شركت مخابرات انشعاب آنرا تحصيل و نصب نمايد.
  • مستاجر متعهد به جبران خسارات وارده به اعيان مورد اجاره و جبران كسر و انكسار درب، پنجره و شيشه، قفل و دستگيره ها و ساير متعلقات مورد اجاره مي باشد.
  • مستاجر مي تواند اجاره بها اعم از مال الاجاره يا اجرت المثل را به حساب جاري شماره .................... موجر نزد بانك ...................... شعبه ...................... واريز نموده و نسخه اي از فيش آنرا به موجر تسليم نمايد.
  • چنانچه بعد از انقضاي مدت يا بعد از فسخ، مستاجر مورد اجاره را سالما تخليه نموده و بخواهد تحويل موجر بدهد ليكن موجر از تحويل گرفتن آن خودداري ورزد مستاجر حق دارد با ارائه مفاصا حسابهاي برق و آب و گاز منصوبه جهت تخليه و تحويل مورد اجاره به موجر، به دادگاه صالحه رجوع نمايد.(قرارداد اجاره آپارتمان تجاري)
  • عدم تاديه بدهي هاي ناشي از مصارف آب و برق و گاز منصوبه كه تاديه آن بعهده مستاجر است موجب فسخ براي موجر خواهد بود و در عين حال موجر با ارائه قبوض مثبته حق وصول آن را از مستاجر دارد.

10- از تاريخ فسخ يا از انقضاي مدت، مستاجر متعهد به پرداخت اجرت المثل معادل اجرت المسمي به موجر با اخذ رسيد كتبي مي باشد.(قرارداد اجاره آپارتمان تجاري)

11- تخلف مستاجر از هر يك از مفاد و شروط اين سند موجب خيار فسخ از طرف موجر خواهد بود.

اين سند در 2 نسخه و هر 2 نسخه در حكم واحد است تنظيم و بين طرفين مبادله گرديد.(قرارداد اجاره آپارتمان تجاري)

محل امضاي طرف اول قرارداد(موجر)                                                 محل امضاي طرف دوم قرارداد(مستاجر)

توجه: مي توان به شروط اشاره شده در اين نمونه قرارداد و ساير قراردادهاي مشابه در اين فصل شروطي ديگر اضافه و يا بر حسب توافق تعدادي از آنها را حذف نمود.(قرارداد اجاره آپارتمان تجاري)

...


وکیل،وکالت،حق انتفاع،اجاره به شرط تملیک،صلح سرقفلی،قرارداد اجاره آپارتمان تجاري،ضمانت نامه حسن انجام کار،وکیل قرارداد،مشاوره حقو


گروه وکلای دادشید

موسسه حقوقی ندای عدالت ساعی (گروه وکلای دادشید) با بهره گیری از وکلای پایه یک دادگستری آماده ارائه انواع خدمات حقوقی و در مراجع حقوقی کیفری دیوان عدالت و  سایر مراجع حقوقی و اداری توسط  و مشاوره حقوقی در سرتاسر کشور می باشد جهت ارتباط با این مجموعه اینجا را کلیک کنید.

همیشه بخاطر داشته باشید؛ مسائل مشابه حقوقی الزاماََ راه حل مشابهی ندارند بدون مشورت با یا مشاور حقوقی هیچ گونه اقدامی انجام ندهید.


دسته بندی
دسته بندی مقالات 68
مقالات ما
۱۵ آذر

اجازه مالک

  اجازه مالک اجازه مالک یا اجازه در عقد فضولی به موافقت مالک یا ولی مالک در مورد تصرف فضولی یا معاملات فضولی توسط دیگران اشاره دارد. این مفهوم در...

بدون دیدگاه
ادامه مطلب
۱۳ آذر

ارزیابی حقوقی مالک

ارزیابی حقوقی مالک ارزیابی حقوقی مالک به معنای بررسی وضعیت حقوقی مالکیت یک ملک است. این ارزیابی شامل بررسی مستندات حقوقی مربوط به ملک، اطمینان از اینک...

بدون دیدگاه
ادامه مطلب
۱۰ آذر

املاک مجهول المالک کدامند ؟

  املاک مجهول المالک کدامند ؟ املاک مجهول المالک کدامند ؟ املاکی هستند که مالک آن‌ها مشخص نیست. این املاک ممکن است به دلیل عدم ثبت یا عدم تقاضای ...

بدون دیدگاه
ادامه مطلب