اصفهان خیابان نیکبخت روبروی دادگستری ساختمان ماکان 5 طبقه سوم واحد 37
تماس با ما 09332373448
ایمیل dadshid@gmail.com
ساعات کاری شنبه تا چهارشنبه۸الی ۱۵
blog3
نمونه قرارداد مشارکت در ساخت بنا (پیمانکاری،وکیل قرارداد،وکالت)
نمونه قرارداد مشارکت در ساخت بنا (پیمانکاری،وکیل قرارداد،وکالت)

نمونه قرارداد مشارکت در ساخت بنا (پیمانکاری،وکیل قرارداد،وکالت)

نمونه قرارداد مشارکت در ساخت بنا (پیمانکاری،وکیل قرارداد،وکالت،مشاوره حقوقی)

 قرارداد مشارکت در ساخت

مشارکت انتفاعی یا جوینت ونچر (به انگلیسی: joint venture) واحد تجاری مشترکی است که توسط دو یا چند مشارکت کننده برای مقصود مشخص تجاری، مالی، یا فنی ایجاد می‌شود. تا کنون برای جوینت ونچر در زبان فارسی معادل دقیقی ارائه نشده‌است. اما آنچه بیشتر در مورد آن به کار رفته، «مشارکت انتفاعی» است.قراردادی است که طی آن طرفین جهت پیشبرد منافع مشترک خود با هم همکاری خواهند داشت.(قرارداد مشارکت در ساخت)

مشارکت دو معنا به کار رفته است:

1. این که دو یا چند نفر در چیزی (مال، منفعت، دین یا حقی‏) به صورت مشاع شریک باشند. از احکام چنین شرکتی این است که هیچ کدام از شرکا نمی توانند بدون اجازه دیگری در مال مشترک تصرف کنند.(قرارداد مشارکت در ساخت)

2. مشارکت عقدی است که بین دو یا چند نفر منعقد می شود که مالی را به صورت مشترک در معامله ای وارد کنند، چنین شرکتی را شرکت عقدی یا اکتسابی گویند و نتیجه اش این است که شرکا می توانند در آنچه که شریک هستند به عنوان کسب و خرید و فروش تصرف نمایند و هر یک به نسبت مال خود در سود و زیان مشترک هستند. چنین مشارکتی همانند دیگر عقود اسلامی نیاز به ایجاب و قبول دارد. امام خمینی (ره) معتقدند: "بعید نیست که با معاطاة (بدون نیاز به ایجاب و قبول) نیز مشارکت حاصل شود"

نمونه قرارداد مشارکت در ساخت بنا پیمانکاری

ماده 1 ) نظر به اینکه , آقای .................... فرزند ....................... به شناسنامه شماره .................... صادره از ..................... ساکن ........................ ( که از این پس طرف اول قرارداد نامیده خواهد شد ) مالک پلاک فرعی ................... از اصلی ...................... اراضی ..................... بخش ................ واقع در ...................... است و قصد احداث بنا در پلاک مذکور را دارد و نظر به اینکه شرکت .................. به شماره ثبت ...................... به نشانی .................................. ( که از این پس طرف دوم قرارداد نامیده خواهد شد ) امکانات مالی لازم را جهت احداث بنا در ملک موصوفه فوق دارد به منظور احداث بنا در پلاک مذکور و شرکت در عرصه و اعیان پلاک مزبور , این قرارداد بین طرفین منعقد شد .

ماده 2) ارزش عرصه در تاریخ عقد قرارداد معادل .............................. ریال ( ...................... تومان ) برآورد شده و مورد قبول طرفین است .

ماده 3 ) مقرر شد طرف دوم , بنایی با مشخصات و طبق نقشه ای که پیوست این قرارداد و جزء لاینفک آن است و به امضاء طرفین رسیده , در پلاک موصوف احداث کند .(قرارداد مشارکت در ساخت)

تبصره 1) طرف دوم مکلف است بنا را دقیقاً برمبنای پروانه شهرداری و نقشه های مصوب احداث نماید .

تبصره 2) طرف دوم مکلف است کلیه ضوابط و قوانین مربوط به عملیات ساختمانی و اصول ایمنی را رعایت کند و طرف اول در این خصوص مسئولیتی ندارد .

ماده 4) طرف دوم مکلف است فتوکپی کلیه اسناد هزینه را اعم از اسناد خرید اجناس یا دستمزدها امضاء کرده و در پایان هر هفته در اختیار طرف اول قرار دهد . همچنین مکلف است صورتحسابی در دو نسخه ترتیب دهد و در پایان هر هفته نسخه ثانی صورتحساب را امضاء کرده در اختیار طرف اول بگذارد . مدارک و صورت حساب های مذکور ملاک محاسبات و روابط مالی طرفین خواهد بود .(قرارداد مشارکت در ساخت)

ماده 5) پس از آنکه هزینه های انجام شده از جانب طرف دوم طبق مدارک ماده 4 به ارزش عرصه ( طبق ماده 2) بالغ شد مابقی هزینه ساختمان تا اتمام بالمناصفه پرداخت خواهد شد . به این منظور طرفین حساب جاری مشترکی در بانک ......................... افتتاح کرده اند که برداشت از آن با دو امضاء انجام می شود . طرفین مکلفند کلیه وجوهی را که برای مصرف در ساختمان لازم است به این حساب واریز کنند و کلیه پرداخت ها را نیز از این حساب انجام دهند .(قرارداد مشارکت در ساخت)

ماده 6) طرف دوم مکلف است بنا را برمبنای زمان بندی شده ای که به عنوان ضمیمه شماره 2 این قرارداد به امضاء طرفین رسیده احداث کند .(قرارداد مشارکت در ساخت)

ماده 7 ) پس از اتمام بنا , طرف اول مکلف است نسبت به تنظیم سند رسمی انتقال سه دانگ مشاع از ملک ( اعم از عرصه و اعیان ) به طرف دوم اقدام کند .

تبصره 1) کلیه هزینه های لازم برای تنظیم سند رسمی انتقال ( اعم از مالیات ها و عوارض و جرایم و هزینه تفکیک و غیره ) بالمناصفه پرداخت خواهد شد .

تبصره 2) انتقال رسمی سند مالکیت ظرف هفتاد و پنج روز از تاریخ صدور گواهی پایان ساختمان باید انجام شود .(قرارداد مشارکت در ساخت)

ماده 8 ) طرف اول در صورت تأخیر در ایفاء تعهد موضوع ماده 7 این قرارداد مکلف است بابت هر روز تأخیر مبلغ ...................... ریال به طرف دوم بپردازد . پرداخت این وجه مسقط تعهد طرف اول نخواهد بود . , و انتقال سه دانگ باید انجام شود .(قرارداد مشارکت در ساخت)

ماده 9 ) در صورت بروز اختلاف در تفسیر یا اجرای این قرارداد آقای ............... به نشانی .............. که ضمن قبول داوری این قرارداد را امضاء کرده اند , در خصوص مورد به عنوان داور دارای حق صلح و سازش اظهارنظر خواهند کرد و رای ایشان برای طرفین قطعی و لازم الاجراء و غیرقابل اعتراض است .(قرارداد مشارکت در ساخت)

ماده 10) این قرارداد که مشتمل بر ده ماده و چهار تبصره است که در تاریخ ....................... در ...................... بین طرفین امضاء و مبادله شد . تعداد نسخ دو نسخه و هر نسخه در ..................... صفحه و با اعتبار واحد است .(قرارداد مشارکت در ساخت)

امضاء طرف اول قرارداد                                                                   امضاء طرف دوم قرارداد

امضاء داور

امضاء شهود : 1ـ ...............................                                                    2ـ ..............................

توجه : ممکن است این گونه قراردادها بر مبنای این توافق تنظیم شود که طرف اول صرفاً زمین را بدهد و طرف دوم بنا را احداث کند و طرفین در عرصه و اعیان شریک باشند . در این حالت هرچند که قیمت زمین بدواً مورد توجه و محاسبه طرفین قرار می گیرد اما معمولاً ذکری از قیمت زمین و مابه ازای آن در قرارداد به میان نمی آید . بلکه طرفین متعهد می شود بنایی با مشخصات مورد توافق در زمین طرف اول احداث کند و طرفین در عرصه و اعیان شریک باشند .(قرارداد مشارکت در ساخت)

همچنین ممکن است بین طرفین توافق شود که پس از رسیدن عملیات ساختمانی به مرحله ای خاص که معمولاً زمانی است که هزینه ها طرف دوم معادل قیمت زمین شده باشد طرف اول وکالت بلاعزلی جهت تهیه مقدمات تنظیم سند انتقال رسمی و انتقال قدرالسهم خویش به خود به طرف دوم بدهد .(قرارداد مشارکت در ساخت)

امضائ طرف اول قرارداد                                                                         امضائ طرف دوم قرارداد

...


قرارداد پیش فروش ساختمان،قرارداد مشارکت در ساخت،قرارداد اجاره اتومبیل،اجاره آپارتمان مسكوني،قرارداداجاره،قرارداد انتقال سرقفلی


گروه وکلای دادشید

موسسه حقوقی ندای عدالت ساعی (گروه وکلای دادشید) با بهره گیری از وکلای پایه یک دادگستری آماده ارائه انواع خدمات حقوقی و در مراجع حقوقی کیفری دیوان عدالت و  سایر مراجع حقوقی و اداری توسط  و مشاوره حقوقی در سرتاسر کشور می باشد جهت ارتباط با این مجموعه اینجا را کلیک کنید.

همیشه بخاطر داشته باشید؛ مسائل مشابه حقوقی الزاماََ راه حل مشابهی ندارند بدون مشورت با یا مشاور حقوقی هیچ گونه اقدامی انجام ندهید.


 

دسته بندی
دسته بندی مقالات 68
مقالات ما
۱۶ آذر

اجازه مالک

  اجازه مالک اجازه مالک یا اجازه در عقد فضولی به موافقت مالک یا ولی مالک در مورد تصرف فضولی یا معاملات فضولی توسط دیگران اشاره دارد. این مفهوم در...

بدون دیدگاه
ادامه مطلب
۱۳ آذر

ارزیابی حقوقی مالک

ارزیابی حقوقی مالک ارزیابی حقوقی مالک به معنای بررسی وضعیت حقوقی مالکیت یک ملک است. این ارزیابی شامل بررسی مستندات حقوقی مربوط به ملک، اطمینان از اینک...

بدون دیدگاه
ادامه مطلب
۱۰ آذر

املاک مجهول المالک کدامند ؟

  املاک مجهول المالک کدامند ؟ املاک مجهول المالک کدامند ؟ املاکی هستند که مالک آن‌ها مشخص نیست. این املاک ممکن است به دلیل عدم ثبت یا عدم تقاضای ...

بدون دیدگاه
ادامه مطلب