اصفهان خیابان نیکبخت روبروی دادگستری ساختمان ماکان 5 طبقه سوم واحد 37
تماس با ما 09332373448
ایمیل dadshid@gmail.com
ساعات کاری شنبه تا چهارشنبه۸الی ۱۵
blog3
قرارداد چاپ کتاب (وکیل تنظیم قرارداد،وکالت)
قرارداد چاپ کتاب (وکیل تنظیم قرارداد،وکالت)

قرارداد چاپ کتاب (وکیل تنظیم قرارداد،وکالت)

قرارداد چاپ کتاب(مولف،ناشر،نمونه قرارداد چاپ کتاب،تيراژکتاب،حق التاليف کتاب،وکیل تنظیم قرارداد،وکالت،مشاوره حقوقی،موسسه حقوقی)

قرارداد چاپ کتاب

اولین قدم برای چاپ کتاب بعد از نوشته شدن توسط نویسنده، تایپ، ویراستاری، صفحه آرایی و در نهایت آماده شدن فایل به صورت پی ­د­ی ­اف است.

مراحل اداری چاپ کتاب چیست؟

پس از آماده شدن فایل کتاب، برای چاپ کتاب ابتدا باید شابک گرفته شود. شابک شماره ی شناسه بین المللی یک کتاب است که توسط خانه کتاب ارائه می­شود. این شماره شابک به تعداد در اختیار ناشران می­باشد. پس از گرفتن شابک فایل کتاب به همراه شابک به کتابخانه ملی داده می­شود تا فیپا صادر شود. فیپا در واقع همان شناسنامه کتاب در کتاب خانه ملی می باشد.  پس از صادر شدن فیپا توسط کتابخانه ملی فایل نهایی کتاب به صورت پی دی اف و 1 نسخه از کتاب تحویل وزارت ارشاد برای صدور مجوز چاپ می شود. مراحل اداری کاملاً توسط ناشر انجام می شود و نویسنده دخالتی در این پروسه ندارد.

مدت زمان مراحل اداری چاپ کتاب چقدر است؟؟؟(قرارداد چاپ کتاب)

شابک که به تعداد در اختیار ناشر است . مدت زمان صدور فیپا معمولاً 7 روز کاری است و مدت زمان صدور مجوز ارشاد بین 10 روز تا 6 ماه می باشد.

کتابهای علمی معمولاً 10روز، کتابهای شعر 2 تا  3 ماه، داستان و رمان 2 تا 4 ماه و کتابهای  حوزه علوم انسانی بین 1ماه تا 4 ماه طول می کشد تا مجوز ارشاد صادر شود البته این زمان ها تقریبی است و در شرایط مختلف متفاوت می باشد.

مدت زمان صدور مجوز از وزارت ارشاد از اختیار ناشر خارج می باشد.

آیا ممکن است کتابی غیر مجازشود و یا مشمول اصلاحات شود؟؟؟(قرارداد چاپ کتاب)

بله. این مورد در کتابهای شعر و رمان بیشتر به چشم می خورد در مورد کتابهایی که مشمول اصلاحات می شوند ناشر موظف است کتاب را پس از اعمال تغییرات مورد نظر ارشاد تحویل ارشاد دهد.

پس از انجام اصلاحات مورد نظر ارشاد حدوداً 10 روز بعد از تحویل فایل اصلاح شده مجوز چاپ کتاب صادر می شود. (این مراحل نیز توسط ناشر انجام می شود)

نمونه قرارداد چاپ کتاب

بين خانم/آقاي .................. فرزند .................. داراي شناسنامه شماره .................. صادره از .................. متولد .................. ساكن ......................................................................................................................

و خانم/آقاي .................. فرزند .................. داراي شناسنامه شماره .................. صادره از .................. متولد .................. ساكن ..............................................................................................................................

كه ذيلا به ترتيب مولف و ناشر ناميده مي شوند در تاريخ زير قراردادي به شرح ذيل منعقد مي گردد:(قرارداد چاپ کتاب)

ماده1- موضوع قرارداد:

چاپ و انتشار كتاب .................. مي باشد كه به وسيله مولف تهيه شده و ناشر متقبل چاپ و انتشار آن گرديد.

ماده2- تيراژ:

چاپ اول كتاب موضوع اين قرارداد به ميزان .................. نسخه مي باشد.

ماده3- حق التاليف:

ناشر بابت حق التاليف كتاب موضوع قرارداد مبلغي معادل .................. درصد از بهاي پشت جلد كتاب را بر مبناي .................. نسخه تيراژ متعهد پرداخت به مولف به ترتيب زير است:

الف- مبلغ .................. ريال هنگام تحويل متن كامل كتاب

ب- نيمي از مبالغ باقيمانده، هنگام انتشار كتاب.

پ- بقيه مبلغ دو ماه پس از انتشار كتاب.

تبصره- علاوه بر حق التاليف فوق ناشر تعداد .................. نسخه از كتاب را تقديم مولف خواهد نمود و در مقابل تاديه حق التاليف و كتابهاي موضوع اين تبصره ارائه رسيد مولف ضروري است.(قرارداد چاپ کتاب)

ماده4-

چاپهاي بعدي كتاب مزبور و انتشار آن نيز منحصرا به وسيله ناشر اين قرارداد انجام خواهد شد و بهرحال مولف حق چاپ و انتشار كتاب فوق را شخصا يا بتوسط ديگري ندارد.(قرارداد چاپ کتاب)

ماده5-

مولف متعهد مي گردد كه در هر تجديد چاپ، مطالب تازه را بر متن اوليه كتاب بيفزايد و هر گونه تغييرات ديگري را نيز كه در زمينه موضوع كتاب مربوطه پيش آيد در چاپهاي بعدي مورد تجديد نظر قرار دهد.

ماده6-

در هر تجديد چاپ از حيث تيراژ و حق التاليف بر مبناي اين قرارداد رفتار خواهد شد.

ماده7-

ناشر مكلف است حداكثر تا چهارماه از تاريخ(تحويل كتاب از سوي مولف به ناشر) نسبت به چاپ و انتشار آن اقدام نمايد همچنين در هر تجديد چاپ نيز رعايت مفاد اين ماده الزامي است.(قرارداد چاپ کتاب)

ماده8-

چنانچه بنا به هر علت، ناشر از چاپ يا تجديد چاپ و انتشار كتبا موضوع قرارداد بر اساس مفاد ماده7 اين قرارداد خودداري يا تعلل نمايد، مولف حق دارد جهت فسخ اين قرارداد اقدام ورزد.

ماده9-

ناشر نيز محق است در صورتي كه مولف از تحويل متن كتاب با تغييرات بعدي در آن به موقع خود امتناع نمايد نسبت به فسخ اين قرارداد اقدام نمايد.

ماده10-

چنانچه اختلافي در تفسير و اجراي هر يك از مواد اين قرارداد بروز نمايد موضوع اختلاف به خانم/آقاي .................. به عنوان داور مرضي الطرفين ارجاع خواهد شد و راي داور براي طرفين قاطع و لازم الاجرا مي باشد.(قرارداد چاپ کتاب)

ماده11-

هر گونه قرارداد مغايري در اين زمينه كه از طرف هر شخص حقيقي يا حقوقي ابراز گردد باطل و از درجه اعتبار ساقط است.

ماده12-

اين قرارداد در 12 ماده و يك تبصره تنظيم و امضا گرديده و لازم الاجرا است.(قرارداد چاپ کتاب)

امضاي مولف                                                                    امضاي ناشر

تاريخ: ..................

...


قرارداد حمل و نقل،قرارداد چاپ کتاب،وکیل،وکالت،مشاوره حقوقی،موسسه حقوقی،درخواست وکیل،وکیل قرارداد،وکیل خانواده


گروه وکلای دادشید

موسسه حقوقی ندای عدالت ساعی (گروه وکلای دادشید) با بهره گیری از وکلای پایه یک دادگستری آماده ارائه انواع خدمات حقوقی و در مراجع حقوقی کیفری دیوان عدالت و  سایر مراجع حقوقی و اداری توسط  و مشاوره حقوقی در سرتاسر کشور می باشد جهت ارتباط با این مجموعه اینجا را کلیک کنید.

همیشه بخاطر داشته باشید؛ مسائل مشابه حقوقی الزاماََ راه حل مشابهی ندارند بدون مشورت با یا مشاور حقوقی هیچ گونه اقدامی انجام ندهید.


 

دسته بندی
دسته بندی مقالات 68
مقالات ما
۱۶ آذر

اجازه مالک

  اجازه مالک اجازه مالک یا اجازه در عقد فضولی به موافقت مالک یا ولی مالک در مورد تصرف فضولی یا معاملات فضولی توسط دیگران اشاره دارد. این مفهوم در...

بدون دیدگاه
ادامه مطلب
۱۳ آذر

ارزیابی حقوقی مالک

ارزیابی حقوقی مالک ارزیابی حقوقی مالک به معنای بررسی وضعیت حقوقی مالکیت یک ملک است. این ارزیابی شامل بررسی مستندات حقوقی مربوط به ملک، اطمینان از اینک...

بدون دیدگاه
ادامه مطلب
۱۰ آذر

املاک مجهول المالک کدامند ؟

  املاک مجهول المالک کدامند ؟ املاک مجهول المالک کدامند ؟ املاکی هستند که مالک آن‌ها مشخص نیست. این املاک ممکن است به دلیل عدم ثبت یا عدم تقاضای ...

بدون دیدگاه
ادامه مطلب